Reprezentační soustředění Dobřichovice - 11-14.4.2019

Výběrové soustředění REPRE - Dobřichovice 11-14.4.2019

V polovině dubna proběhlo výběrové soustředění juniorské a seniorské reprezentace, které stanovilo reprezentační výběr na další období. Závody na soustředění byly současně nominačními pro veteeránské reprezentanty (kat. M40/D35 - M70/D60). Náš oddíl měl poměrně hojné zastoupení:
juniorky : Danča a Petty
junioři : Dandroid a Puštík
ženy  : Eliška
veteránky : Sysel a Alena
veteráni : Mirek

V pátek dopoledne se běžel atletický limit na dráze v Radotíně (3 km), odpoledne klasika na osmdesátce, v sobotu dopoledne klasika na dvoumetru a odpoledne sprint. V neděli byl na programu foxoring.

Přes různé zdravotní problémy, ať dlouhodobější (Petty, Mirek) či akutní (Danča), absolvovali všichni závody bez závažné újmy a s výsledky odpovídajícími jejich současné výkonnosti.

V užším reprezentačním výběru jsou Danča, Petty, Puštík a Dandroid (juniorky a junioři), v širším repre výběru je pak Eliška (ženy). Všechny, stejně jako veterány, čeká boj o nominaci na Mistrovství Evropy, které se koná začátkem září ve slovinské Rodge.

Mapy - 80m - 2m - sprint - fox (ten až po uvolnění mapy)


- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //