Letní soustředění DOKSY 8-16.8.2020

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ DOKSY - TERMIT25 - 8-16.8.2020
 
Letošní letní soustředění proběhlo ve znamení postkoronavirové epidemie, ale naštěstí se zúčastnili všichni přihlášení. V termitu jsme střídali ASP+FPA, kteří odjížděli v sobotu 8.8., po nás přijela reprezentace, a to již 15.8. Na programu jsme měli ve dvou výkonnostních skupinách tréninky ROB a OB, hry a soutěže, noční hry. Místní bazén jsme mohli využívat pouze do pondělka, protože v poledne pak přišla bouřka s přívlovým deštěm a spláchla část lesa do bazénu, který byl tímto k nepoužití (do konce našeho odjezdu se jej nepodařilo vyčistit).
 
Celoroční hra lovci mamutů byla přerušena koronavirem, takže jsme v podstatě začínali všichni na stejné startovní čáře. Tlupy pralidí mezi sebou soupeřily o získání co největšího počtu pazourků, loveckého nářadí, potravin, ohně a kožešin. Na pravěké mapě jeskyň si každá tlupa vybrala svou sluj, kam si zapisovala získané body, a tedy i potřeby k přežití v pravěku.
 
Zvítězila tlupa Vyder (Mlčoch, Hryzka, Kryštof, Žanda, Sára, Tomík) a nejlepším pravěkým lovcem se stala Žanda.
 
Fotografie ve fotogalerii (fotky ke stažení - odkaz byl rozeslán e-mailem)
 
 
 
- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //