Krajský přebor ROB klasika 28.5.2022 a OB Svatava 29.5.2022

Krajský přebor na klasice - sobota 28.5.2022

Dvojzávod na klasice v pásmu 80 m a 2 m se běžel v prostoru Háje - Slapany - cyklostezka, který na podzim loňského roku zmapovali Jarda s Láďou. Počasí bylo málo příznivé, foukal studený vítr a dokonce i slabě sprchlo. Pro výpade jedné z kontrol na 80 m se nakonec startovalo zčásti na 80 m a zčásti na 2m. Po doběhu z prvního pásma a krátké pauze mohli závodníci vyrazit na pásmo druhé. Tratě byly náročné a někteří borci naběhali celkem až 10 km.

ZDE výsledková listina

Oblastní žebříček v OB - neděle 29.5.2022

Sokolovští orienťáci pořádali oblastní žebříček v osvědčeném formátu klasika/krátká. Klasika se běžela v sobotu na mapě Třídomí, neděle pak na mapě Vránov - jih ve Svatavě. Krátká byla náročná orientačně, bylo tam množství skalek, srázů a hlubokých údolí a zářezů (a taky tak trochu jedno smetiště). Začátečníci si vyzkoušeli tréninkovou tratť T1, která nakonec byla náročnější, než by byla jejich vlastní trať dle kategorie.

Výsledky najdete v orisu.

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //