Nominační soustředění ŽDR - K.Vary 10-12.6.2022

Soustředění žákovské a dorostenecké reprezentace Karlovy Vary 10-12.6.2022

Poslední soustředění ŽDR před nadcházejícím Mistrovstvím světa žáků a dorostu 2022 (WYAC 2022), které se koná na přelomu června a července v rumunském Tärgu Jiu, proběhlo v Karlových Varech. Na programu byl sprint, klasika 80m a klasika 2m. O závodní prostory jsme se podělili s juniorskou a seniorskou reprezentací, přičemž sprint byl společný a ostatní disciplíny odlišné.

Sprint se běžel v sobotu dopoledne na mapě Goethovka v okolí karlovarské hvězdárny. Významné kácení v daném prostoru mělo za následek rychlou revizi závodního proostoru a úpravu (zkrácení) tratí.

ZDE výsledky

V sobotu odpoledne jsme startovali závod v pásmu 80m (repre v pásmu 2m) pod Vítkovou horou. Členitý a místy zarostlý terén prověřil síly a schopnosti závodníků, nicméně kdo dobře zaměřil, namaloval, tak i dobře oběhl.

ZDE výsledky.

Při nedělním závodu v pásmu 2 m na mapě Ottův vrch startoval u vyhlídky Tři kříže. Ve velice členitém terénu bylo velmi důležité dobře a rychle zaměřovat, kreslit a neztrácet zbytečně výšku. Někomu se závod povedl, někdo byl úspěšný méně.Reprezentace běžela ve stejném prostoru foxoring.

ZDE výsledky

ZDE mapy sprint - 80 m - 2 m

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //