SCM ROB - kontrolní soustředění Číměř 12-14.5.2023

SCM ROB - kontrolní soustředění Číměř u Jindřichova Hradce 12-14.5.2023

Na toto soustředění jsme vyrazili do jižních Čech, do České Kanady, kde jsme se v minulosti již pohybovali, ať se jednalo o závody, soustředění nebo letní tábor. Bydlení bylo v chatkách a v budově (jen RT), ale zima byla všude. Jídlo bylo celkem OK. Na programu byly tři kontrolní závody před mezinárodní akcí v Maďarsku - klasika na 2 m a 80 m a sprint.

Sobotní dopoledne bylo vyhrazeno dvoumetru na mapě Dobrovodské Jednoty. Ačkoli trať byla poměrně krátká, tak s některými svahovkami měli závodníci trochu potíže. Odpoledne se běžel poměrně dlouhý tříkilometrový sprint, čemuž odpovídaly i dosažené časy. Přesto vítěz se dostal k času kolem 22 minut. Nedělní dopoledne se běžela klasika na osmdesátce, stejně jako na sprintu se na start muselo ca 2 km daleko, z cíle do tábora pak asi 500 m. Všechny tratě postavil Mirek tak, aby byla možnost variantního postupu.

Z našeho oddílu se kromé téměř celého realizačního týmu (Vlasta, Mirek, Krab, Sysel, Dandroid) zúčastnila čtyři děvčata (Bingo, Hanka, Týna, Smajlík) a jeden kluk (Peggy). Chybějící Ája, Žanda a Žán se tou dobou zdokonalovali v orienťáckých dovednostech ve Švédsku.

ZDE výsledky 2 m     ZDE výsledky sprint    ZDE výsledky 80 m         mezičasy na adrese: http://vysledky.ardf2015.cz/

Mapy

 

Foto

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //