Letní soustředění - Lubenec 22-30.7.2023

Letní soustředění - Lubenec 22-30.7.2023

Letošní letní soustředění jsme museli posunout z tradičního termínu na začátku srpna na poslední týden v červenci, a to ze dvou důvodů. Jednak v srpnu nebyl v rekreačním středisku v Lubenci volný termín, jednak od 27.8.2023 začíná mistrovství světa (junioři, senioři, veteráni) v Liberci,kterému od 24.8.2023 předchází tréninkový kemp, a  na jejichž přípravě se významným způsobem podílíme (no, vlastně je organizujeme). Ubytování jsme měli místo předpokládaných chatek v budově A, což mělo nespornou výhodu v tom, že každý pokoj měl samostatné sociální zařízení.

Program byl již tradiční - tréninky v ROB a OB na mapě Čertovka (klasika, sprinty, foxoring), táborová hra na Alchymisty (plnění pohybových, orientačních, paměťových, vědomostních a dalších úkolů), při které bylo možno získat ingredience na výrobu různých lektvarů a v čarodějné kuchyni tyto lektvary vytvořit.

Počasí nám trochu hatilo plány ohledně plánovaných tréninků, protože jestliže v loňském roce v Doksem za celý týden ani jednou nesprchlo, letošní soustředění nás déšť provázel každý den.

 

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //