Podzimní soustředění SCM ROB - Srbsko (Kněžmost) 26-29.10.2023

Tréninkové soustředění SCM ROB - Srbsko - 26-29.10.2023

Poslední letošní tréninkové soustředení se konalo o podzimních prázdninách v Srbsku u Kněžmosti v Českém ráji. Účast byla oproti jarním akcím poloviční, nicméně se alespoň zúčastnili nováčci, kteří byli do SCM na sezónu 2024 zařazeni. Z našich závodníků se zúčastnili Bingo, Žanda, Julča, Hanka, Hrošík a Tony, v realizačním týmu nechyběli Sysel, Raška, Ája, Tereza a Mirek.

Běhalo se na mapě Kost (a okolí). Na programu byl v pátek dopoledne trénink na 80 m a odpoledne na 2 m (obojí zaměřeno na zákresy, prokřížení, volba pořadí vyhledávání kontrol, volba postupu, dohledávka na relaci). Večer byl věnován technice zaměřování a taktické přípravě. V sobotu dopoledne (s ohledem na trvající déšť) jsme běželi orienťák, opět zaměřeno na delší postupy a jejich volbu mezi kontrolami. Odpoledne se běžela velká hvězdice na obou pásmech s 30 sec relacemi. Večerní program byl věnován kondiční přípravě a vedení tréninkového deníku. V neděli dopoledne se běžely dvě smyčky, opět na obou pásmech, vždy na 3 kontroly s povinným pořadím, zaměřeno na postupy dle azimutu a dohledávku.

Mapy a foto

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //