Orientační běh - Libá/Hůrka - 20-21.4.2024

Oblastní žebříček ZČO - Libá/Hůrka - 20-21.4.2024

Tradiční dubnový termín patří závodům v ašském výběžku pořádaný oddílem OB v Aši. Stejně jako ve dvou minulých letech se běželo na mapě Blatná, tentokrát ze strany od osady Hůrka. Na programu byla 2x klasika. Počásí typicky ašské - zima, silný vítr a občas drobný déšť (tedy jen v sobotu). Na neděli jsme se přestěhovali do prosincových dnů a napadlo téměř 20 cm těžkého a mokrého sněhu (že by stopovačka v lese? ale kdež...). Takže takové LOBy bez lyží.

Sobotního závodu se zůčastnila rovněž děcka sportovního kroužku školní družiny ZŠ F.Lázně (1. a 2.třída), kde je má na starosti Vlasta. Proběhly si sami nebo s doprovodem fáborkovou trať a po jejím absolvování obdržely odměnu.

Tratě v obou dnech byly obtížné, mnohdy na dohledávku, ale zejména těžkým podkladem (kameny, klacky, podrost). Kupodivu sníh vadil jen v prudkých svazích, kde to hodně klouzalo. A taky téměř všichni museli jak v sobotu, tak i v neděli brodit potok (někde bylo vody až nad kolena).

Kompletní výsledky najdete v ORISu.

Naše umístění (sobota/neděle - N= nestartoval, D = diskvalifikace):

Bingo 6/4, Žanda 2/1, Ája 4/2, Danča 2/N, Tereza 7/4, Tony 9/7, Paklíč D/5, Žán 1/2, Ondra 2/N, Zdeněk 15/16, Mirek 16/17, Petr J. 18/10, Pavel J. 21/14, Jarda J.ml N/11, Petr Č. 7/5, Láďa D/7, Jarda J.st. 3/1, Tála 1/N, Klára 4/N, Týnka 10/N, Kuba N/D, Majda N/8, Týna N/6

Mapy (H45)

Foto jakési (dívejte se pozorně, snad poznáte rozdíl mezi sobou a nedělí...)

Naše foto ze soboty

  

A zde fotky poskytnuté pořádajícím oddílem:

SOBOTA

NEDĚLE

 

 

- - / - - - / . // - - / - - - / . //   - - / - - - / .. // - - / - - - / .. //   - - / - - - / ... // - - / - - - / ... //   - - / - - - / .... // - - / - - - / .... //   - - / - - - / ..... // - - / - - - / ..... //